håndball-EM

Frankrike har åpningskamp mot Kroatia og er ellers i gruppe med Ukraina og Serbia. Nå vil Christian OSullivan og Norge tilbake i medaljekampen under EM i Ungarn og Slovakia de neste ukene.


Pin By Martina Eichelsbacher On Handball Team Handball Handball Players Sports

Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn spilletid.

. Alstadheim FeatureredaktørLillian Vambheim KulturredaktørCecilie Asker DebattredaktørErik Tornes UtviklingsredaktørEirik Hammersmark Winsnes Alt innhold er. Slik spilles håndball-EM. Det franske håndballforbundet har opplyst om tilfellene.

Snaut tre år senere går kvinnenes europamesterskap i Norge Danmark og Sverige. Norsk kjempetrøbbel i håndball-EM etter 22-23-tap mot Russland De norske håndballgutta spilte seg inn i en ubehagelig EM-skvis med 22-23-tap mot Russland. Silje Margaretha Solberg født 16.

Håndball-EM 2022 for menn blir det 15europamesterskapet i håndball for menn og blir arrangert i Slovakia og Ungarn fra 13. Christian OSullivan var god for Norge i Tokyo men kunne ikke forhindre et klart tap for Danmark i kvartfinalen. DirektørTrine Eilertsen NyhetsredaktørTone Tveøy Strøm-Gundersen Politisk redaktørKjetil B.

Juni 1990 i Bærum er en norsk profesjonell håndballmålvakt som spiller for den ungarske klubben Győr og det norske håndballandslagetHun er håndballspilleren Sanna Solberg-Isaksens tvillingsøster og har tidligere spilt for Jar Helset og Stabæk i Norge Holstebro i Danmark Issy Paris i Frankrike og Siófok i Ungarn. Norge vil tilbake i medaljekampen. Fra før var Nikola Karabatic Benoît Kounkoud og Yanis.

2 days agoSjefredaktør og adm. Gruppespillet varer frem til 3. Mars 2021 før de går inn i playoff fra 31.

Lyskeproblemene satte Johannessen utenfor sommerens OL-turnering. I tillegg spiller Sander Sagosen på THW Kiel. De fem spillerne det gjelder er.

Håndball-EM for herrer spilles i Ungarn og Slovakia i 2022. Veien videre i mesterskapet kan bli. Veien videre i mesterskapet kan bli.

Det er landslagslege Thomas Torgalsen som bekrefter forfallet overfor NRK. Håndball-EM for kvinner i fjor ble spilt uten tilskuere i Danmark. Norsk kjempetrøbbel i håndball-EM etter 22-23-tap mot Russland De norske håndballgutta spilte seg inn i en ubehagelig EM-skvis med 22-23-tap mot Russland.

Håndball-EM for kvinner i fjor ble spilt uten tilskuere i Danmark. Det oppstod en feil under lasting av mediainnholdets metadata. Håndball-EM varer fra 13.

Laget er blant gullfavorittene sammen med Danmark og. To britiske tenåringer pågrepet i forbindelse med gisselaksjon i synagoge i Texas Saken oppdateres. Fjoråret endte i kvartfinalen.

Brann i skolebuss spredte seg - buss og to biler utbrent Saken oppdateres. Nylig var han tilbake i spill for Flensburg-Handewitt i. Rémi Desbonnet Hugo Descat Aymeric Minne Dylan Nahi og Élohim Prandi.

Norge Sverige og Danmark tildelt håndball-EM for menn i 2026 og kvinner i 2028 Håndball-EM for menn i 2026 skal arrangeres i Skandinavia. September 2020 og Elverum Håndball er eneste norske lag med. Det ble klart på Det europeiske håndballforbundets EHF.

EHF Champions League for herrer 202021 startet med gruppespill den 16. Tidligere samme år rakk EHF å gjennomføre herre-EM uten tribunerestriksjoner. Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn.

Tidligere samme år rakk EHF å gjennomføre herre-EM uten tribunerestriksjoner.


Tv3 Handball Em 2019 Handball European Championships Greenscreen


Camilla Herrem Handball Norway Handball


Nora Mork Handball Kvinner Soster


Pin Pa Sport


Pontul Zilei Handbal Rusia Vs Norvegia 13 12 2017 Handball Jenter


Pin Op Kezilabda


Nora Mork Instagram Noramork9 Stregspiller Handball


Handball European Men S Handball Championship Fra Vs Hun 2010 3000 2000 Sports Men S Handball Handball


Handballgiganten Handball Kvinner

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel